Resultado de la búsqueda.

Volver

  • Noticia nueva

I. Balears 05 Dic, 2019
Publicada les notes dels cursos de novembre d'Anpe

JA TENIU PENJADES LES NOTES DELS CURSOS DE FORMACIÓ A DISTÀNCIA DEL MES DE NOVEMBRE! Recordau que és NECESSARI I OBLIGATORI fer l'enquesta dels cursos per poder tenir el certificat. Per veure les notes anau al següent enllaç o descarregar el document adjunt. QUALSEVOL PROBLEMA EN RELACIÓ A AQUESTA FORMACIÓ AVISAU ANPE MANACOR 600383592 O ENVIEU UN MAIL A FORMACIO@ANPEBALEARS.ES

Leer más
#Formación
  • Noticia nueva

I. Balears 04 Dic, 2019
Manifest d'Anpe davant el darrer informe PISA

MANIFEST D'ANPE DAVANT EL DARRER INFORME PISA La darrera edició de la prova realitzada exclou a Espanya en Lectura i mostra el descens del nostre país en Ciències i Matemàtiques on Espanya no supera la mitjana de l'OCDE. Els alumnes espanyols han obtingut els pitjors resultats des que va arrencar la prova l'any 2000, amb 483 punts de mitjana en ciències, amb una mitjana de 481 punts en Matemàtiques, cinc menys que en l'última edició de 2015, quan es va aconseguir el millor resultat de la sèrie històrica. Aquestes dades situen a Espanya, en totes dues disciplines, per sota de la mitjana dels països de l'OCDE que és de 489 punts.

Leer más
#Acción sindical #Notas de prensa
I. Balears 29 Nov, 2019
Tràmit d'adjudicació setmanal d'interins

TRÀMIT D'ADJUDICACIONS SETMANALS DE PLACES ATENCIÓ INTERINS! AL TRÀMIT SETMANAL TENIU 54 PLACES! MOLTA SORT A TOTS!!! Us informam que el tràmit estarà operatiu des d’avui 29 de novembre fins dilluns 2 de desembre a les 12h. Per accedir al tràmit clicau a l'enllaç

Leer más
#Adjudicaciones #Interinos
I. Balears 28 Nov, 2019
Resum de la Mesa Sectorial del 28 de novembre sobre les oposicions

RESUM DE LA MESA SECTORIAL DE DIJOUS 28 DE NOVEMBRE Els punts a tractar han estat: Lectura i aprovació de les actes anteriors. Informació sobre les plantilles pel curs 2019-20. Esborrany d’acord sobre l’oferta pública d’ocupació. Concurs-oposició. Propostes de millora pel concurs-oposició 2020. Torn obert de paraules.

Leer más
#Oposiciones #Oferta de empleo público
I. Balears 28 Nov, 2019
Publicació de les llistes provisionals d'inscrits al FOLC

NOVETATS FOLC: LLISTES PROVISIONALS Publicades les llistes provisionals d'inscrits als cursos presencials per a obtenir el certificat de capacitació. Consultau els detalls al següent enllaç.  

Leer más
#Acreditación lingüística
I. Balears 28 Nov, 2019
Nota de premsa sobre l'esborrany de la nova llei educativa

NOTA DE PREMSA SOBRE L'ESBORRANY DE LA NOVA LLEI EDUCATIVA A la Mesa Sectorial d’avui sobre l’anàlisi de les oposicions, hem aprofitat per recordar a l’Administració que les condicions sociolaborals dels docents s’han de negociar en la Mesa Sectorial d’Educació.

Leer más
#Notas de prensa #Normativa
I. Balears 28 Nov, 2019
Constitució del nou Consell Escolar de les Balears

ANPE AL PLE DEL CONSELL ESCOLAR DE LES ILLES BALEARS Ja s’ha constituït el nou Consell Escolar de les Balears, el qual és el màxim òrgan consultiu d’ensenyament no universitari dins la nostra Comunitat. Així, es va estrenar amb una nova composició i estructura, on el plenari del CEIB, es va dur a terme l’elecció dels membres titulars i suplents de la Comissió Permanent. D’aquesta comissió varen sortir com a titulars triats per majoria els sindicats STEI i ANPE Balears. En aquest sentit continuarem defensant els interessos de l’escola pública com a garant de l’equitat i la igualtat.  

Leer más
#Acción sindical
I. Balears 27 Nov, 2019
Novetat CGT: Puntuació provisional

PUNTUACIÓ PROVISIONAL ATORGADA ALS FUNCIONARIS DOCENTS QUE PARTICIPEN EN EL CONCURS DE TRASLLATS Avui dia 27 de novembre s'ha publicat la puntuació provisional atorgada als funcionaris docents que participen en el concurs de trasllats.  El termini de reclamacions és del 28 de novembre al 12 de desembre, ambdós inclosos.

Leer más
#Funcionarios #Concurso de traslados #Movilidad del profesorado
I. Balears 27 Nov, 2019
27N Dia del mestre

27N “Dia del mestre” Els veritables herois i heroïnes no duen capa, ensenyen. Feliç dia a tots i totes les docents que amb la seva tasca dia a dia motiven, inspiren i canvien el món.  

Leer más
#Acción social #ANPE Informa #Docentes
I. Balears 25 Nov, 2019
25N Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona

ANPE MOSTRA EL SEU ABSOLUT REBUIG CONTRA LA DESIGUALTAT I LA VIOLÈNCIA PER QÜESTIÓ DE GÈNERE Avui dia 25 de novembre es celebra el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona. La violència contra les dones i les nines és una de les violacions dels drets humans més esteses, persistents i devastadores del món actual. 

Leer más
#Acción social #Centros
I. Balears 22 Nov, 2019
Tràmit d'adjudicacions setmanal del 22 al 25 de novembre

TRÀMIT D'ADJUDICACIONS SETMANAL  ATENCIÓ INTERINS! AL TRÀMIT SETMANAL TENIU 58 PLACES! MOLTA SORT A TOTS!!!

Leer más
#Interinos #Adjudicaciones
I. Balears 20 Nov, 2019
Propers tràmits per als interins

PROPERS TRÀMITS PER ALS INTERINS - Inici del tràmit d’ampliació d’opcions curs 2019/20 El tràmit d’ampliació d’opcions (jornades i illes) s’iniciarà el dimecres dia 20 de novembre. Aquestes modificacions tindran efectes a partir del següent trimestre. Aquest tràmit el poden realitzar tots els aspirants a funcionari interí amb o sense plaça adjudicada, hagin acreditat o no el requisit de català. 

Leer más
#Interinos
I. Balears 20 Nov, 2019
Comissió de valoració del Concurs de Trasllats

CREACIÓ DE LA COMISSIÓ DE VALORACIÓ DEL CONCURS DE TRASLLATS  La conselleria ha publicat la relació dels membres que formaran part de la Comissió de Valoració del Concurs de Trasllats per a la valoració dels mèrits presentats.  

Leer más
#Concurso de traslados #Funcionarios
I. Balears 18 Nov, 2019
Resum de la Mesa Tècnica del 18 de novembre

RESUM DE LA MESA TÈCNICA DEL 18 DE NOVEMBRE Avui dilluns dia 18 de novembre, hem participat a la Mesa tècnica sobre la propera convocatòria d’interinitats. Conselleria ens ha mostrat la seva voluntat de mantenir en termes generals allò ja establert a les bases generals. ANPE no vol canvis substancials que puguin afectar a la continuïtat laboral d’aquells docents interins que ja fan feina, encara més enmig d’un procés d’oposicions tan agressiu com el que tenim.

Leer más
#Mesas de negociación #Interinos
I. Balears 18 Nov, 2019
Convocatòria extraordinària d'interins: llistes definitives

PUBLICADES LES LLISTES DEFINITIVES D'ADMESOS I EXCLOSOS A LA CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA D'INTERINS Consultau el llistat al Portal de Baremació aquí. 

Leer más
#Interinos #Convocatoria
I. Balears 15 Nov, 2019
Tràmit d'adjudicacions setmanal (del 15 al 18 de novembre)

ATENCIÓ INTERINS! AL TRÀMIT SETMANAL TENIU 61 PLACES! MOLTA SORT A TOTS!!! Us informam que el tràmit estarà operatiu des d’avui 15 de novembre fins dilluns 18 de novembre a les 12h. Per accedir al tràmit clicau a l'enllaç  

Leer más
#Adjudicaciones #Interinos
I. Balears 14 Nov, 2019
Curs de Formació de Riscs laborals per a funcionaris en pràctiques

CURS DE PREVENCIÓ DE RISCS LABORALS PER A FUNCIONARIS EN PRÀCTIQUES Com a novetat d'enguany, i d'acord a l'article 19 de la Llei 31/1995 de prevenció de riscos laborals, tots els funcionaris en pràctiques heu d'assistir a un curs de formació inicial en riscs laborals.

Leer más
#Formación #Centros
I. Balears 13 Nov, 2019
Avui a la premsa

PROFESSORS I DIRECCIÓ S'ENFRONTEN PEL CONTROL HORARI  

Leer más
#Notas de prensa #Centros #Acción sindical
I. Balears 12 Nov, 2019
Avui a la premsa: Unanimitat davant la retirada del sistema de marcatge

UNANIMITAT DAVANT LA RETIRADA DEL SISTEMA DE MARCATGE! Avui la Junta de Personal Docent de Mallorca, ha registrat el document justificatiu de la no assistència a la Mesa Tècnica programada per avui matí, exposant les causes que ens han conduït a prendre aquesta decisió.

Leer más
#Notas de prensa #Acción sindical #Centros
I. Balears 11 Nov, 2019
Inscripció a les proves de llengua catalana de gener 2020

PROVES LLENGUA CATALANA DE LA CONVOCATÒRIA DE GENER DE 2020 El termini d'inscripció estarà obert del 12 al 15 de novembre. Accediu al tràmit telemàtic d'inscripció aquí.

Leer más
#Acreditación lingüística
I. Balears 08 Nov, 2019
Tràmit setmanal d'adjudicacions del 8 a l'11 de novembre

TRÀMIT SETMANAL D'ADJUDICACIONS DE PLACES ATENCIÓ INTERINS! AL TRÀMIT SETMANAL TENIU DISPONIBLES 76 PLACES! MOLTA SORT A TOTS!!! Us informam que el tràmit estarà operatiu des d’avui 8 de novembre fins dilluns 11 de novembre a les 12h. Per accedir al tràmit clicau a l'enllaç

Leer más
#Interinos #Adjudicaciones
I. Balears 07 Nov, 2019
Convocatòria de professors visitants als EEUU i Canadà

PROFESSORS VISITANTS ALS EEUU I CANADÀ Demà 12 de novembre s'obre la convocatòria per presentar les sol·licituds per participar al programa de professors visitants als Estats Units i al Canadà. El primer que heu de fer és registrar-vos al Sistema de Gestió de personal a l'exterior (PROFEX) i omplir o actualitzar el currículum. Consultau els detalls de la convocatòria al lloc web del MEC.

Leer más
#Convocatorias específicas
I. Balears 07 Nov, 2019
Avui a la premsa: Retallades en la inversió en infraestructures als centres educatius

RETALLADES EN LA INVERSIÓ EN MILLORES D'INFRAESTRUCTURES ALS CENTRES EDUCATIUS

Leer más
#Centros
I. Balears 07 Nov, 2019
Novetat convocatòria extraordinària d'interins: publicació de les llistes provisionals

PUBLICATS ELS LLISTATS PROVISIONALS D'ADMESOS I EXCLOSOS La Conselleria ha publicat el llistat d'admesos i exclosos que han sol·licitat formar part de la llista d'interins per al curs 19/20 durant la convocatòria extraordinària que es va obrir entre l'1 i l'11 d'octubre.  El termini de reclamacions és de dos dies hàbils a partir de demà dia 8 de novembre.   

Leer más
#Interinos #Convocatorias específicas
I. Balears 07 Nov, 2019
Avui a la premsa: La Junta de Personal Docent demana la retirada del sistema de marcatge

LA JUNTA DE PERSONAL DOCENT DEMANA LA RETIRADA DEL SISTEMA DE MARCATGE Ahir la Junta de Personal Docent de Mallorca va registrar el document sol·licitant la retirada immediata del sistema de marcatge dels horaris dels docents als centres educatius. 

Leer más
#Centros
I. Balears 06 Nov, 2019
Publicades les notes d'octubre dels cursos de formació ofertats per ANPE Balears

PUBLICADES LES NOTES DELS CURSOS D'OCTUBRE A L'AULA VIRTUAL  JA TENIU PENJADES LES NOTES DELS CURSOS DE FORMACIÓ A DISTÀNCIA DEL MES D'OCTUBRE!    

Leer más
#Formación
I. Balears 04 Nov, 2019
3a convocatòria professors especialistes per al curs 2019-2020

NOVA CONVOCATÒRIA PROFESSORS ESPECIALISTES Obert el termini per participar a la 3a convocatòria de professors especialistes.  El termini per presentar sol·licituds estarà obert de l'1 al 8 de novembre, ambdós inclosos. 

Leer más
#Convocatoria
I. Balears 02 Nov, 2019
Anpe considera insuficient l'increment en la inversió educativa

ANPE CONSIDERA INSUFICIENT L'INCREMENT EN LA INVERSIÓ EDUCATIVA Després de l'aprovació dels pressupostos al consell de govern, ANPE lamenta que dels 435 milions d'augment pressupostari, tan sols 5 milions es destinin a augmentar el pressupost educatiu.

Leer más
#Acción sindical #Notas de prensa
I. Balears 31 Oct, 2019
Tràmit d'adjudicacions setmanal (del 31 d'octubre al 4 de novembre)

TRÀMIT SETMANAL D'ADJUDICACIONS DE PLACES ATENCIÓ INTERINS! PER SER FESTIU DEMÀ, LA CONSELLERIA HA OBERT EL TRÀMIT SETMANAL D'ADJUDICACIÓ DE PLACES AVUI!! TENIU DISPONIBLES 52 PLACES!

Leer más
#Interinos #Adjudicaciones
I. Balears 30 Oct, 2019
El debat entre sindicats i Conselleria sobre el sistema de marcatge surt a la premsa

ANPE EXIGEIX QUE L'EDUCACIÓ PÚBLICA NO PATEIXI RETALLADES Reunida la Mesa Sectorial d’Educació ahir dia 29 d’octubre, ANPE considera que el marcatge horari dels docents com una mesura burocràtica més, totalment innecessària i que desprestigia la figura del docent, ja que sembla ser que només es comptabilitza únicament l’horari lectiu.

Leer más
#Acción sindical #Notas de prensa #ANPE en los medios
| 1 | 2 | 3 | 4 |
Volver